top of page

2. ročník "O putovní tenisák"

Dne 16.4.2016 proběhl 2.ročník tenisového turnaje smíšených čtyřher. Letos se ho zúčastnilo 13 dvojic, rozdělených do třech skupin. Turnaj byl naplánovám na 9:30 hod, ale protože v noci pršelo, byly kurty ještě moc mokré i když sluníčko se už od rána snažilo, a tak jsme začali o něco později. Podařilo se nám odehrát skoro všechny zápasy ve skupinách, ale první z dešťů nám turnaj přerušil. Dali jsme si tedy oběd a asi po 1,5 hodinové přestávce jsme pokračovali dál. Některé dvojice ještě za lehkého deštíčku, mokrého kurtu, ale s chutí si to nenechat zkazit. Odehráli jsme ještě čtvrt. a semifinálové zápasy, ale bohužel déšť nás znovu zahnal. A když ani po další přestávce neustával, rozhodli jsme se finálový zápas a zápas o 3. místo přesunout a nechat na soutěžících, aby si termín domluvili sami. Všichni účastníci obrželi malé dárky– přívěšky a turnaj jsme ukončili.

Finálový boj mezi dvojicemi Vaňková-Hlaváček D. a Bártová-Hlaváček P. se odehrál hned v pondělí, protože ani v neděli nám počasí nepřálo. Byl to opravdu boj a krásný zápas, alespoň s částí diváků, kdy ze sebe obě dvojice vydaly maximum svých sil a nakonec v prodlouženém tiebreaku štěstí přálo Martině Bártové a Pavlovi Hlaváčkovi. Vítězové si převzali "Putovní tenisák" a obě dvojice dostali také medaile. Poslední zápas, dalo by se říci rodinný :-) (Rumlová G, Kulik-Rumlová K,Ruml) o třetí místo se odehrál ve čtvrtek a byl skoro stejně napínavý jako finálový. Ukončil se až tiebreakem a vítězové minulého ročníku manželé Rumlovi získali třetí místo.


Chtěli bychom poděkovat všem účastníkům za jejich výdrž a trpělivost (bohužel s počasím, to ještě zařídit neumíme :-) ) a doufáme, že příští rok dorazí ve stejném, ne li větším počtu.

K+D Rumlovi

15 zobrazení
Zpět
bottom of page