top of page

COVID-19

Aktualizováno: 28. 10. 2020

Od pondělí 5. října 2020 0.00 hodin platí na území České republiky nouzový stav z důvodu zhoršení epidemické situace v souvislosti s výskytem koronaviru SARS-CoV-2, a to na dobu 30 dnů. O jeho vyhlášení podle čl. 5 a 6 ústavního zákona o bezpečnosti České republiky rozhodla vláda Andreje Babiše na mimořádné schůzi ve středu 30. září 2020. TJ Sokol Město Touškov z.s. zastavuje veškeré sportovní aktivity a akce. Bohužel musela být odložena i volební valná hromada (o náhradním termínu budou členové TJ informováni)


Aktuální informace k 27.10. 2020




Vyjádření FAČR k aktuální situaci v ČR:

Úplný zákaz fotbalových aktivit

Aktualizovaná pravidla pro regionální fotbal k 21. 10. 2020 V návaznosti na mimořádná opatření Vlády České republiky ze dne 21. října upřesňujeme pravidla konání fotbalových utkání a fotbalových aktivit vůbec: 

  • V období od 22. října 2020 včetně do 3. listopadu 2020 do 23:59 úplný zákaz fotbalových aktivit. 

Vyjádření ČVS (českého volejbalového svazu) k aktuální situaci v ČR:

Pravidla k nouzovému stavu ve sportu od čtvrtka 22. října 2020

Od čtvrtka 22. 10. 2020 vstoupí na území České republiky v platnost další, přísnější preventivní opatření proti šíření koronaviru SARS-CoV-2. Na základě nepříznivých čísel o vývoji nemoci covid-19 je po mimořádném jednání ve středu 21. října vyhlásila vláda Andreje Babiše. Připravili jsme pro vás odpovědi na základní otázky ohledně sportování.

JE MOŽNÉ – aby venkovní sportoviště byla v provozu ALE:

NENÍ MOŽNÉ– aby byla venkovní sportoviště využívána amatérskými sportovci, jelikož pohyb je omezen tak, že není dovolena cesta do venkovního sportoviště

JE MOŽNÉ – sportovat v přírodě a parku (tedy také doprava do přírody a parku) 

NENÍ MOŽNÉ – sportovat v přírodě nebo parku ve více než 2 osobách s výjimkou členů domácnosti

PROFESIONÁLNÍ SPORTOVCI

JE MOŽNÉ– cesta na venkovní sportoviště pokud se jedná o cestu do zaměstnání (profi sportovci) a jeho následné používání ve více než 2 osobách, pokud se jedná o zaměstnance stejného zaměstnavatele nebo osoby společně vykonávající podnikatelskou nebo jinou obdobnou činnost

NENÍ MOŽNÉ– využívat vnitřní sportoviště


město Město Touškov

UZAVŘENÍ SPORTOVNÍ HALY KVŮLI KORONAVIRU

Na základě vládního usnesení je sportovní hala v Městě Touškově od čtvrtka 22. října 2020 do úterý 3.listopadu 2020 PRO VEŘEJNOST UZAVŘENA.

49 zobrazení
Zpět
bottom of page