top of page

Halový turnaj v Nýřanech

Termín: 11.2. 2024, hala Nýřany Sestava: Pěcháček, Salcman, Matějka, Nevosad, Turkan, Tokar, Pecko, Brabec Hodnocení turnaje: K dalšímu halovému turnaji jsme se přihlásili na nedělní ráno/dopoledne do Nýřan.

Ve skupině jsme sehráli 4 utkání s týmy Slovanu, Košutky, Starým Plzencem a Dobřany. První utkání jsme odehráli proti Slovanu, kde se oboustranně odehrával spíše boj, než aby byl k vidění nějaký fotbalový veletoč krásy. Druhé utkání jsme nastoupili proti Košutce, kde jsme v plné kráse viděli, jak se hraje fotbal a kluci na vlastní kůži zažili o dvě třídy lepšího soupeře. Proti Plzenci jsme utkání odehráli v lepším rozpoložení a do poslední dvou minutovky drželi se soupeřem krok překvapivě i herně, bohužel v závěru soupeř ukázal sílu a naše chyby potrestal. Tohle byl první zápas, kde jsme si vypracovali nějaké šance a zakončení. V posledním zápase jsme s Dobřany konečně předváděli fotbal na který se dalo hezky koukat a po zásluze se dostali díky Adámkovo trefě do vedení. Bohužel i přes další šance se nám nepodařilo vstřelit další góly (napočítal jsem jich minimálně 6) a soupeř nás na konci potrestal a zápas otočil a tak jsme se s turnajem rozloučili s posledním pátým místem.

Minimálně zkušenost pro kluky, utkat se s lepšími týmy, vidět a zažít na vlastní kůži, to jak se má fotbal hrát bude doufám pozitivní a to si z tohohle turnaje odvezeme a bude nás to motivovat do dalších tréninků a turnajů.



16 zobrazení0 komentářů
Zpět
bottom of page