top of page

Historie přípravka (2018 - 2019)

Aktualizováno: 6. 1. 2021

Městský přebor 15.4.2019

Poslední kolo městského přeboru města Plzně proběhlo 15.4.2019. Za přípravku z důvodu nemoci hráček nemohlo dorazit družstvo "TROJIC": Vlčková V, Machová N, Hekrová, což byla veliká škoda, jelikož holky bojovaly o první příčky v A tabulce. Přestože hráčky v posledním kole nezískaly ani bodík, celkově se umístily na krásné 6. místě z 28 družstev, což jim zaručilo postup do Celostátního kola v barevném minivolejbalu v zelené kategorii. V kategorii "MINI" opět nastoupila, Vlčková E., Burdová a Havlíková. Holky se umístily na 3. místě v A tabulce a celkově, ze všech pěti kol městského přeboru, obsadily krásné 5. místo

Krajský barevný minivolejbal 13.4.2019

Poslední kolo v barevném minivolejbalu proběhlo 13.4.2019 ve Šťáhlavech. Náš červený A tým - Vlčková E., Smolková a oranžový A tým - Říhánková, Havlíková opět ve finále bojovaly o první příčky. Medaile, jak už je u nás dobrým zvykem, holkám opět o "fousek" utekla a oba dva týmy skončily na krásném 4. místě, což je za mě veliký úspěch. Celkově se zúčastnilo 24 červených družstev a 28 oranžových. Naši malí žluťásci Zborníková, Smith obsadili 7. místo z 21 přihlášených družstev. Paráda, holky! Velká pochvala, za statečnost na turnaji, patří i maminkám našich pětiletých benjamínků Adélky Brabníků a Emmičky Huspeků, které společně absolvovaly svůj první turnaj. Za mě mají holčičky alespoň 1. místo za statečnost a obrovsky skvělou náladu a to i přes drtivé porážky, které k začátkům prostě patří! Díky i ostatním hráčkám, které bohužel, neměly "svůj den", přestože mají na mnohem lepší výsledky.

Městský přebor 24.3.2019

24.3.2019 proběhlo předposlední kolo městského přeboru města Plzně, které absolvovala naše volejbalová přípravka opět s úspěchem. Naše týmy se udržely v A tabulce a mají šanci zabojovat ve finále o medailové pozice. Za "Trojice" tradičně nastoupily hráčky: Hekrová, Vlčková V. a Machová. Holky předvedly moc pěknou týmovou hru, několikrát jim vítězství proklouzlo jen o bodík a umístily se na krásném 5. místě. Klasicky jim z nervozity utekly body v začátku turnaje, což byla škoda. V kategorii "MINI" nás reprezentovaly hráčky: Vlčková E, Burdová a Havlíková. Holky skončily na krásném 3. místě v A tabulce, ale rozhodně mohly zabojovat ještě o lepší umístění, měly na to, ale i tak velká pochvala.

Krajský barevný minivolejbal 3.3.2019

- zrušen pořadatelem

Krajský barevný minivolejbal 20.1.2019

Červený A tým (Vlčková V., Vlčková E.) vybojovaly v Klatovech zlato, červený B tým (Smolková, Burdová) obsadil krásné 6. místo, červený tým C ( Havlíková, Burdová) vybojoval 8. příčku z celkem 24 týmů. Oranžový A tým opět nezklamal (Říhánková, Fenclová) a umístil se na 6. místě z 24 týmů (příště bedna, holky, máte na to!). Krásné umístění získal oranžový B tým a to 9. místo (Paulová, Lišková)...holky na sobě zamakaly! Oranžové C (Kříbková, Malinská) 20. místo. Naši žlutí benjamínci (Smith, Huspeková) absolvovaly svůj první turnaj prostě na jedničku s hvězdičkou.

Městský přebor 6.1.2019 Městský přebor 6.1.2019. Náš tým "mini" ve složení Vlčková Ema, Burdová Tereza, Havlíková Tereza vyhrál ve skupině B a přesunul se do skupiny A. Velká pochvala všem třem hráčkám a především Terezce Havlíkové, která poprvé vyzkoušela hru na městském přeboru!! "Trojice" Machová Niky, Vlčková Valentýna a Smolková Naty i nadále pokračují v A tabulce. Krajský barevný minivolejbal 15.12.2018 Další kolo Krajského barevného minivolejbalu proběhlo dnes 15.12.2018 na Lokomotivě. Touškovská přípravka se v celkových výsledcích našich týmů stále zlepšuje. Naše nové hráčky se dokázaly rychle zapojit i na turnajích a předvádí moc pěkné výkony. Největší dnešní úspěch, bronzovou medaili, si odvezl domů A tým oranžových ve složení Říhánková, Havlíková a Fenclová (celkem se zúčastnilo 23 oranžových týmů) Gratuluji, holky!! Městský přebor 18.11.2018 Městský přebor 18.11.2018. Touškovský tým zazářil a ve skupině B zvítězil. Snad si holky postup udrží i v dalším kole. Hráčky: Vlčková V., Machová N., Hekrová, Smolková. Krajský barevný minivolejbal 3.11.2018 2. Kolo v krajském minivolejbalu v Rokycanech. Celkem bylo za touškovskou přípravku přihlášeno 7 týmů: 2x žlutý, 3x oranžový a 2x červený. Úspěchy: Červený B tým (Smolková, Vlčková E) obsadil krásné 4. místo, žlutý tým A (Machová M., Zborníková) obsadil "bronzovou příčku"... veeeliká gratulace, žlutý tým B (Zajíčková, Fenclová) vybojoval také krásnou 4. příčku, oranžové A (Havlíková, Říhánková) skončilo na velmi pěkném 5. místě. Krajský barevný minivolejbal 7.10.2018 První letošní turnaj v krajském barevném minivolejbalu na 15. ZŠ. Smolková Natka s Emčou Vlčkovou obsadily krásné 5. místo z 22. přihlášených červených týmů. Žluťáskové vybojovali stříbro v sestavě Zborníková K, Machová Madlenka, Fenclová Kája. Oranžový A tým Říhánková M, Brejchová N se umístili na krásném 6. místě z celkem 21 přihlášených týmů. Červený tým B obsadil 12. místo a oranžový tým B 20. místo. Městský přebor 23.9.2018 - bohužel nemáme hodnocení turnaje

10 zobrazení
Zpět
bottom of page