top of page

Hodnocení podzimní části 2023

Do podzimní části sezóny jsme vstoupili ve velkém stylu. První branku nám vstřelil až soupeř z Chrástu v pátém kole. Sedmý zápas podzimu,jsme z pozice favorita zajížděli do Horní Břízy. Tam se ukázaly zkušenosti Béčka domácích ,kteří nám připravili první prohru. Chleba se začal lámat v domácím zápase proti rezervě Rokycan. Sportovně musím přiznat, že nás béčko Rokycan zaslouženě porazilo a začalo se vzdalovat v tabulce.

Zápas, který nám opravdu nevyšel následoval hned další týden. Posílené Vejprnice,, B" neměli slitování a naše poslepovaná sestava marně dotahovala. Dvě odlišné prohry v řadě byly nepříjemné, ale šok následoval v domácím zápase proti Strašicím. Ztráta dvou bodů v poslední minutě kazí celkový dojem z průběhu celého podzimu. Ten uzavíráme vítězně v Plasích .

Celkových 26 bodů je pro srovnání stejně jako minulý podzim.

Ve třinácti odehraných zápasech jsme osmkrát zvítězili ,dvakrát skončilo utkání remízou. Porazit nás dokázali jen rezervy týmu vyšších soutěží. Naší snahou pro jaro bude hájit třetí příčku. Přípravu zahájíme po Novém roce prakticky ze stejným kádrem.


32 zobrazení0 komentářů
Zpět
bottom of page