top of page

Na domácí půdě opět velmi dobrý výkon

Místo turnaje Město Touškov (20.4.2023) Sestava: Mochan, Říhánek, Pěcháček, Matějka, Kadlec, Kulik, Salcmann, Koranda, Korous

TJ Sokol Město Touško - TJ Prazdroj Plzeň 7:6

branky:

TJ Sokol Město Touškov - SK Petřín Plzeň 6:7

branky:

TJ Sokol Město Touškov - TJ Plzeň Litice 10:4

branky:

Hodnocení turnaje: Druhý jarní turnaj jsme odehráli na domácí půdě. Postupně jsme se utkali s Prazdrojem, Petřínem a Liticema. Sešli jsme se v plné sestavě, kdy z kluků nikdo nechyběl a mohli jsme střídat tři hráče do pole. První zápas proti Prazdroji byl vyrovnaný a nakonec jsme ho díky zvládnuté koncovce vyhráli 7:6. Druhý zápas nás čekal asi papírově nejsilnější tým turnaje a přes srdnatý a bojovný výkon jsme prohráli 6:7, nicméně nás velice těšilo, že i kluci se snažili hrát fotbal, už od brankáře a v zápase předvedli spoustu hezkých akcí a gólů. Poslední zápas jsme sehráli s Liticema, kde kluci navázali na předešlé výkony a zvítězili 10:4.

Kluky bych chtěl zase pochválit, dvě výhry ze tří zápasů je pěkný výsledek a i hra, kterou se místy snažili předvádět, byla pěkná a měla něco společného s fotbalem. Snažíme se do kluků dostat, že jsou jako tým a kamarádi a měli by se při zápase podporovat, povzbuzovat a makat jeden za druhého.

Hlavní trenér: Pavel Foltýn ml., asistenti trenéra: Ondřej Karbusický a Milan Bártík

43 zobrazení
Zpět
bottom of page