top of page

Po špatném výkonu nemáme ani bod

Mistrovské utkání (8.4.2023, místo utkání Mladotice)

TJ Sokol Mladotice - TJ Sokol Město Touškov 4:1 (3:1) branky: Karbusický sestava: Krásl, Voith, Šiml, Šimice, Fajer, Rolko (47 min.), Hodek (75 min.), Popelka, Vyšata, Foltýn (60 min.), Karbusický střídání: Nedvěd (75 min.), Zahradník (47 min.), Havel (60 min.)

hodnocení utkání: Pro ty kteří nechtějí slyšet brekot. Doporučuji dál nečíst. Naopak potěším všechny ty kteří se zasmějí cizímu neštěstí. Od začátku zápasů jsme se nedokázali vyrovnal s rozestavením domácích. Jednoduchá překopávaná na tři útočníky, byla klíčem k jejich úspěchu. První gól jsme takto inkasovali v patnácté minutě. Měli jsme spoustu času dostat se do hry a zápas otočit. Snažily jsme se změnit naši prezentaci, která v této podobě neměla šanci na úspěch. Druhý klíčový moment přišel před třicátou minutou. Kdy po celkem nenápadném přisouzení míče domácím ve středu hřiště. Se dostali k rozehrávání rohového kopu. Z následného dlouhého autu a našeho nedůrazu zvýšily Mladotice na 2:0. Do zápasu pak ve 32 minutě zasáhli sudí. Při běžném souboji u postranní čáry ve vápně asi pět metrů od postranního rozhodčího došlo k signalizaci přestupku a následně ukázal v náš prospěch. V tu dobu asi ze 30 metrové vzdálenosti přispěchal H.R. a ukázal na značku pokutového kopu.

To, že má ,,rozhodčí" vždy pravdu, jsme pocítili hned v zápětí, když nebyl odpískán pokutový kop v náš prospěch. Až za stavu 3:0 jsme dokázali zkrátit hřiště. Snížení na 3:1 Ondrou Karbusickým, však bylo hodně vzdálené myšlenkám na bod.

Hned po přestávce odešel ze hry zraněný Rolko. Na konečných 4:1 vsítil třígólový Kolář. V zápase nám, až moc chyběl klíčový Filip Půta. Uvidíme jak na tom budou dnes zranění Rolko a Foltýn. Soupeř byl dnes lépe připraven a zaslouženě zvítězil. Samostatnou kapitolou byl výkon rozhodčích. Věřím, že jejich práci bedlivě sledoval a vše zapsal přítomný delegát. Nezbývá než doufat, že jejich počínání bude pozásluze oceněno. hlavní trenér: Marek Votípka vedoucí týmu: Petr Komanec



112 zobrazení
Zpět
bottom of page