top of page

Podzim u cyklistů

Podzim u cyklistů

Závodní sezóna u cyklistů - bikerů začíná  v března a končí v září.

V září naší mladí bikeři absolvovali ještě pár závodů. Poslední a závěrečné závody seriálu AC Heating Cup, Talent Cup a MTB biatlon Cup.

Po tomto měsíci následovalo zasloužené 3-týdenní volno, čas na regeneraci, odpočinek a kompletní servis kola na novou sezónu.

Výjimkou byli 4 naší závodníci, kteří absolvovali několik cyklokrosových závodů. I bikeři dokážou zajet pěkné cyklokrosové výsledky a umístit se na stupních pro vítěze.

Na konci října jsme se opět potkali a to na každoročním podzimním soustředění na Klínech. Soustředění bylo nejen pro děti, ale i pro rodiče, které se postarali o perfektní zázemí dětí. Celkem se zúčastnilo 35 osob. Začátkem listopadu se opět rozjely pravidelné tréninky a to v pondělí a ve středu, starší závodníci i v sobotu. Náplní podzimních tréninků byla všeobecná příprava. Absolvovali jsme několik tréninků na inline bruslích, dále 1 trénink boxu v  Boxing Star clubu v Plzni pod vedením profi trénéra Radka Semana, sílu jsme si poměřili i na boulderingové stěně v DDM ve Stříbře pod zkušeným dozorem.

V listopadu a v prosinci proběhlo slavnostní vyhlášení seriálu AC Heating Cup, Talent Cup, MTB biatlon Cup a  T-mobile enduro série, kde byli oceněni Ti nejlepší z každé kategorii. I naši závodníci byli vidět, někteří svoje kategorie dokonce vyhráli.  Mezi nejúspěšnější patří Jan Košťálek, Petr, Zeman, Sára Vítková, Andrea Vítková, Adam Nevosad a Jůlie Vítková. Musím pochválit i ostatní, kteří podali během roku krásné výsledky.

V soutěži týmu jsme seriál Talent Cup vyhráli a na 3.místě jsme se umístili jako tým v seriálu AC Heating Cup.

V současné době má náš club 22 mladých bikerů, tréninky probíhají 2x až 3x týdně pod vedením 4 trenérů - Renaty, Martiny, Michala a Vašek.

Začala zima a my už se těšíme na první běžecké tréninky na běžkách a soustředění na Šumavě.

16 zobrazení0 komentářů
Zpět
bottom of page