top of page

Potvrzujeme venkovní 3 body

Aktualizováno: před 6 dny

Mistrovské utkání (13.4.2024, místo utkání Město Touškov)

TJ Sokol Město Touškov - SK Horní Bříza "B" 1:0 (0:0)   branky: Bouzek sestava: Nedvěd, Vyšata, Voith, Šimice, Fajer, Zahradník, Karbusický, Špánek (63 min.), Hodek (75 min.), Bouzek, Foltýn (63 min.) střídání: Šedivý L. (63 min.), Zach (63 min.), Trsek (75 min.)

hodnocení utkání: Se soupeřem, který nám dýchá na záda jsme chtěli uhájit čtvrtou příčku.

Což se nám ve vyrovnaném utkání podařilo. Bříza přijela s řadou hráčů, kteří v minulosti nastupovali ve vyšších soutěžích. Náš tým se stále potýká s omluvenkami a i tentokrát jsme museli oproti minulému týdnu nahradit další dva hráče vítězné sestavy.

První poločas nebyl podle našich představ. Hra byla z naší strany až příliš opatrná a jednoduchá. Do druhé půle jsme šli s cílem udržet se na míči a zapojit hráče záložní řady. Oživení přišlo se střídáním. Do hry jsme nasadili trojici dorostenců. Jejich zařazení do středové řady se ukázalo jako přínosné a za mě i rozhodující. Musím opakovat, že utkání by slušela remíza a oba celky by s ní i byli spokojení. Nám se však podařilo pět minut před koncem vstřelit jedinou branku, na což už soupeř nedokázal odpovědět. hlavní trenér: Marek Votípka  vedoucí týmu: Petr Komanec



115 zobrazení0 komentářů
Zpět
bottom of page