top of page

Třetí jarní turnaj starší přípravky

Místo turnaje Zruč (28.4.2023) Sestava: Martin Mochan, Lukáš Koranda, Radek Korous, Antonín Pěcháček, Ondřej Kadlec, Samuel Kulik, Martin Říhánek

SK SMíchov Plzeň - TJ Sokol Město Touško 1:3

branky:

TJ Sokol Město Touškov - SK Petřín Plzeň U10B 1:12

branky:

TJ Zruč - TJ Sokol Město Touškov 4:4

branky:

Hodnocení turnaje: Třetí jarní turnaj jsme odehráli v pátek za deštivého počasí ve Zruči na umělé trávě. První zápas jsme hráli s týmem Petřína a než zápas vůbec pořádně začal a kluci se dostali do tempa, tak bylo vlastně po zápase. V první minutě jsme prohrávali už 3:0. Soupeř byl ve všem lepší, v kombinaci, v pohybu, v technice, přesnosti a zaslouženě nás porazil. Alespoň se nám povedlo dát čestný gól, který ale porážku 1:12 moc nezmírnil. Druhý zápas jsme se utkali se Smíchovem, zápas byl vyrovnaný, dlouho bez branek, nakonec jsme se dostali do dvou brankového vedení, kdy hlavně druhý gól byl moc hezký, z rozehrávky od brankáře, dva doteky Sama, který předložil balón do prázdné branky Ondrovi. Soupeři se podařilo snížit na 2:1. Poté jsme proměnili penaltu, kdy Ondra završil výkon a tři body hattrickem. Poslední zápas nás čekala Zruč, vedení se přelévalo z jedné strany na druhou a po vyrovnaném boji jsme vydřeli bod za remízu 4:4. Nutno dodat, že ke konci zápasu, jsme mohli strhnout vedení na svojí stranu, kdy jsme měli minimálně 4 jasné gólovky, které jsme bohužel neproměnili. Dvě branky v tomto zápase se povedli vstřelit Ráďovi, který vlastně dal i své první góly v životě na turnajích, takže paráda.

Poslední dva zápasy, jsem byl s přístupem a bojovností spokojen, kluci makali co to šlo, až na ten první, kdy nás soupeř opravdu jasně přehrál, si myslím, že jsme turnaj odehráli velice dobře.

Hlavní trenér: Pavel Foltýn ml., asistenti trenéra: Ondřej Karbusický a Milan Bártík


10 zobrazení
Zpět
bottom of page