top of page

Turnaj starší přípravky na Prazdroji

Místo turnaje Prazdroj (5.5.2023) Sestava: Martin Mochan, Karel Matějka, Antonín Pěcháček, Lukáš Koranda, Samuel Kulik, Ondřej Kadlec, Martin Říhánek, Miloš Salcman, Radek Kourous.

FC Chotíkov 1932 - TJ Sokol Město Touško 1:5

branky:

TJ Sokol Město Touškov - SK Slovan Plzeň 1910 4:2

branky:

TJ Prazdroj Plzeň - TJ Sokol Město Touškov 3:6

branky:

Hodnocení turnaje: Další turnaj starších přípravek jsme sehráli na Prazdroji. První zápas jsme se utkali s Chotíkovem, který jsme porazili 5:1. Povedlo se nám vstřelit dvě branky přímo z rohových kopů a o první nulu v sezoně přišel Martin zhruba minutu před koncem. Jinak jsme soupeře po celý zápas přehrávali a zaslouženě vyhráli. Druhý zápas jsme odehráli proti Slovani, od začátku se hra přelévala z jedné strany na druhou, góly střílel nicméně pouze soupeř a po deseti minutých jsme prohrávali 0:2. kluci nicméně zabrali a povedlo se jim zápas otočit na konečných 4:2. V posledním utkání jsme změřili síly z domácím Prazdrojem. Dostali jsme se brzy do tří gólového vedení, které jsme si průběžně celý zápas hlídali a nakonec jsme vyhráli 6:3. Za zmínku určitě v tomhle zápase stojí branka, kterou jsme z rozehrávky od brankáře na tři doteky po pěkné kombinaci proměnili v gól.

Kluci si prodloužený víkend a přípravu na nedělní touškováček zpříjemnili celkovým prvním místem v turnaji, které si za své výkony ve všech třech zápasech zasloužili a jako v předešlých turnajích si všichni zaslouží velkou pochvalu.

Hlavní trenér: Pavel Foltýn ml., asistenti trenéra: Ondřej Karbusický a Milan Bártík

13 zobrazení
Zpět
bottom of page