top of page

Turnaj v Chotíkově

Aktualizováno: 5. 10. 2022

FC Chotíkov 1932 (27.9.2022) Sestava: Ustohal, Říhánek, Pěcháček, Kulik, Nevosad, Kadlec, Salcman

FC Chotíkov 1932 - TJ Sokol Město Touško 6:4

branky:

TJ Sokol Město Touškov - TJ Sokol Plzeň Letná "B" 5:5

branky:

TJ Sokol Město Touškov - TJ Sokol Lhota 1:16

branky:

Hodnocení turnaje: První zápas proti Letné, kluci začali výborně, dobře kombinovali, a soupeře nepouštěli vůbec ke hře. Bohužel se nepodařilo proměnit spoustu šancí, které se nakonec ukázali jako klíčový moment zápasu. Dvě minuty před koncem jsme vedli ještě 5:2, bohužel se soupeři povedlo třikrát překopnout naši obranu a po únicích se podařilo soupeři vyrovnat na konečných 5:5. Každopádně kluci předvedli výborný výkon, soupeře přehráli a jak jsem zmiňoval, pouze neproměňování šancí nás stálo výsledek.

Druhé utkání jsme nastoupili proti Lhotě a od začátku bylo vidět, že soupeř je lépe vybaven po všech stránkách a suverénně nás přehrál, alespoň se nám podařilo vstřelit čestnou branku.

Poslední zápas jsme sehráli s domácím Chotíkovem a nutno říci, že se také jednalo o vyrovnaný zápas, soupeř byl na tom kvalitně podobně jako my a možná větší rotace hráčů rozhodla zápas. Kluci těsně prohráli i přesto, že na hřišti nechali všechno a opět, kdybychom proměnili alespoň polovinu šancí, co jsme si vypracovali, tak jsme mohli pomýšlet i na výhru.

Kluky bych chtěl za celý turnaj pochválit, první i poslední zápas sehráli bezvadně, bojovali, vyrovnali se i soupeřům a místy byli i lepší a fotbalovější. Bohužel nás sráželo neproměňování šancí, ale turnaj nám alespoň ukázal, na čem musíme na trénincích zapracovat, jako třeba umět používat i slabší ve většině případech levou nohu.

Hlavní trenér: Pavel Foltýn ml., asistenti trenéra: Ondřej Karbusický a Milan Bártík


17 zobrazení
Zpět
bottom of page