top of page

Turnaj v dámské čtyřhře

Aktualizováno: 1. 3. 2021

Stejný počet dvojic jako u mužů, opět super počasí a dobrá nálada. Tak letos se nám daří. Děvčata si zajistila slušný catering a s chutí vyrazila do bojů o letošní poháry. Systém turnaje - opět rozděleno na dvě skupiny, ve kterých se utkal každý s každým. Sety do šesti a gamy bez výhod se osvědčily, ale turnaj se díky vyrovnaným zápasům stejně protáhl téměř do večera. Vítězství z roku 2015 si zopakovaly Gábina Rumlová a Valča Straková.

Skupina A: Bártová - Vicari, Trsková - Vojtěchovská, Hirt - Hláváčková, Balačínová - Trnková, Pauerová D. - Pauerová V. skupina B: Boháčová - Kubíková, Rumlová K. - Syrovátková, Komancová st. - Komancová ml., Rumlová G. - Straková, Dvorská - Vanžurová, Patáková - Vaňková

semifinále: Boháčová - Kubíková x Trsková - Vojtěchovská 6:5 Bártová - Vicari x Rumlová G. - Straková 2:6 o 3. místo: Trsková - Vojtěchovská x Bártová - Vicari 6:1 finále: Rumlová G. - Straková x Boháčová - Kubíková 6:3 Závěrem bych chtěl poděkovat za fotodokumentaci celého turnaje Pavlovi Hlaváčkovi, jehož super fotky si můžete prohlédnout ve fotogalerii TJ Sokol Město Touškov.


8 zobrazení
Zpět
bottom of page